Skip to main content

Joyce

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Joyce Tresoor, kapster met passie en liefde voor haar vak en sinds juni 2010 de trotse eigenaresse van Haar van Tresoor.

Met Haar van Tresoor verwezenlijk ik een lang gekoesterde droom: een eigen zaak waarin de wens van de klant centraal staat en ik u persoonlijk én professioneel kan adviseren en behandelen.

Mijn achtergrond
In 1997 voltooide ik mijn allround kappersopleiding in Arnhem. Daar behaalde ik ook mijn ondernemersdiploma, want de ambitie een eigen zaak te beginnen ontstond al tijdens mijn opleiding. Met als doel een echte topkapster te worden ben ik aan de slag gegaan bij een gerenommeerde salon in Nijmegen. Een salon waar perfectie in kniptechnieken, minimaal onderhoud voor de klant en natuurlijke valling van het haar een belangrijke basis vormen.

In deze salon heb ik mij ontwikkeld van salonassistent tot style director en bedrijfsleidster. Gedurende de 10 jaar dat ik daar werkte, volgde ik trainingen, look and learns van buitenlandse topkappers en seminars van grote merken als Sebastian professional, Sassoon professional, Toni&Guy en Wella professional.

Omdat je in dit boeiende vak nooit uitgeleerd raakt, trainde ik wekelijks met mijn collega’s en volgden wij kritisch eigen en elkaars werk op zoek naar verbetering en vernieuwing.

Haar van Tresoor
Een eigen zaak is voor mij een logische stap in mijn ontwikkeling. Met mijn vakkennis en creativiteit heb ik voldoende kwaliteit in huis om elke klant naar wens te behandelen. Bij u thuis of op locatie. Ik hoop spoedig een keer kennis met u te mogen maken!

 

 

BTW: NL001673882B11

KVK: 09219875